Kom med til kæmpe guldfest tirsdag

AALBORG: Søndag blev en dag med stor guldfest i Aalborg. Aalborg Pirates blev nemlig danske mestre - igen. Derfor bliver Aalborg Pirates fejret i morgen klokken 15.00 på Gammeltorv, hvor borgmester Thomas Kastrup-Larsen vil modtage de nykårede danske mestre.

Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse.

Aalborg Pirates vandt søndag over Rungsted Seier Capital på hjemmebane og sikrede sig dermed DM guldet. Derfor sender de nu en åben invitation til alle: Kom og vær med til guldfest!

Aalborg vandt senest mesterskabet i 2018, mens holdet under navnet Aalborg Ishockey også vandt titlen i 1981.

I morgen den 26. april fejrer Aalborg de danske mestre på Gammeltorv kl. 15.

- Jeg sender et kæmpestort tillykke til Aalborg Pirates. Jeg var selv inde og se kampen på hjemmebane, og der var en fantastisk opbakning med 5.000 tilskuere. Aalborg Pirates fortjener at blive fejret af byens borgere og mange fans her på Gammel Torv i morgen. Jeg er som borgmester enormt stolt over Aalborg Pirates, og at vi har så dygtige sportsklubber i Aalborg, siger Thomas Kastrup-Larsen og fortsætter:

- Aalborg Pirates har leveret et fantastisk resultat, som helt sikkert vil smitte af på en masse små ishockeyspillere ude i klubberne, der lige træner lidt ekstra, fordi de drømmer om at opnå samme resultat en dag. Mesterskabet markerer endnu engang, at Aalborg er en af Danmarks bedste idrætsbyer.

Hvad: Kom og vær med til at hylde de danske mestre fra Aalborg Pirates sammen med borgmester Thomas Kastrup-Larsen

Hvornår: Tirsdag 26. april kl. 15 på Gammeltorv.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...