Shaping New Tomorrow får fornem hæder som vinder af Børsen Gazelle i Nordjylland. Foto: Anders Parby
Shopping

Kæmpe hæder til Aalborg-drenge: SNT bliver Børsen gazelle igen igen

Shaping New Tomorrow bliver den samlede vinder af Børsens Gazelle-pris i hele Nordjylland

01. december 2021 kl. 22:01

Aalborg-vennerne bag herretøjsbrandet Shaping New Tomorrow er netop blevet kåret til årets Gazelle-vinder for hele Region Nordjylland. Det sker i kraft af en imponerende vækst gennem de seneste fire år på mere end 8000 procent.

- At blive landsdækkende Gazelle-vinder har siden 2015 været en af mine store, personlige målsætninger for Shaping New Tomorrow. Det er noget, jeg har troet og håbet på lige fra start. Og nu er vi altså så tæt på, som vi næsten kan komme, så jeg krydser naturligvis fingre for, at vi bliver samlet landsdækkende vinder også,” skriver Shaping New Tomorrow-CEO og medstifter Kasper Ulrich i en pressemeddelelse.

Nordjyske Shaping New Tomorrow er gennem det seneste år vokset fra 60 til 130 medarbejdere, og fornylig voksede de også ud af deres hovedkvarter i Østerågade i Aalborg. Og det er da også medarbejderne, der skal have æren.

- Denne her pris dedikerer vi ubetinget til vores medarbejdere, der ikke mindst i de sidste to år har vist, at de er lavet af noget helt særligt. Pandemien har gjort os til en stærk enhed, der ser muligheder i stedet for begrænsninger, siger Shaping New Tomorrow CEO og medstifter Kasper Ulrich, der fortsætter udviklingen og sigter mod 250 medarbejdere inden længe.

- Vi har fortsat store vækstambitioner. Det er ikke nogen hemmelighed, at vores helt store fokus i øjeblikket er Tyskland, hvor vi for nylig etablerede vores første butik i udlandet, og hvor vi har flere på vej. Men vores rødder er og bliver i Nordjylland, og det vil de altid være. Vi er sindssyg stolte over, hvor langt vi er i dag og dybt taknemmelige over den opbakning vi har fået i det nordjyske fra dag ét,” fortæller en glad Kasper Ulrich.

Gazellekåringen tager udgangspunkt i virksomhedernes årsregnskaber fire år tilbage. Det betyder, at Shaping New Tomorrow er kåret ud fra deres regnskaber i 2017, 2018, 2019 og 2020.

Annonceret indhold

Nyeste