De første barer og værtshuse gør klar til genåbning på onsdag

AALBORG: Den længste vinter i mands minde er endegyldigt slut. Fra på onsdag kan vi igen mødes i Jomfru Ane Gade til øl og sjusser.

En lille håndfuld barer og værtshuse melder nu ud, at de er klar til at genåbne for gæster på trods af krav om coronapas og bordreservation, hvis man vil sidde inde.

Og udsigten til, at man igen kan holde en form for fest, giver allerede nu travlhed i Gaden.

- Jeg er de seneste dage blevet bombarderet med mails fra folk, der gerne vil booke bord og det allerede før, vi har meldt ud, hvad vi gør. Men vi har først lige taget stilling til, at vi åbner på onsdag, så nu kan bookningen gå i gang, siger Kristoffer Hjort Storm, der er salgs- og marketingchef i Rekom Aalborg.

Han lægger ikke skjul på, at han er begejstret ved udsigten til, at der igen kan komme liv i bar- og diskotekskoncernens i alt 11 barer og diskoteker her i byen. Alligevel har man valgt at lægge forsigtigt ud og i første omgang kun genåbne Heidi's Bier Bar og Den Nordjyske Ambassade.

- Vi er rigtig glade for at kunne komme i gang, men kravet om bordreservation og coronapas gør det administrativt tungt for os, så der er ikke det store økonomiske incitament i det, fastslår han og tilføjer:

- Vi håber dog, det her er starten på, at vi får lov gradvist at åbne mere, og vi har rammerne og personalet til at håndtere det, så derfor går vi i gang, lyder det.

Med blot to åbne steder, er der kun plads til et relativt begrænset antal gæster, men Rekom er klar til hurtigt at genåbne flere steder, hvis interessen fortsætter de kommende dage.

- Jeg tænker, at vi allerede torsdag eller fredag evaluerer på, hvordan det ser ud. Vi kan åbne flere steder rimelig hurtigt, hvis det giver mening, siger Kristoffer Hjort Storm.

Også Zwei Grosse Bier Bar er klar til at genåbne onsdag. Baren skriver dog på Facebook, at alle borde indenfor allerede er revet væk.

På fredag, 23. april, følger The Old Irish Pub efter og inviterer indenfor til drinks og kolde øl.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...