Der skal både løbes, hoppes, hinkes og springes igennem de mange oppustelige forhindringer på banen

AALBORG: Trænger du til en alternativ udfordring, og vil du gerne hygge med venner, familie eller kollegaer? Så kan du overveje at kigge forbi Racing Arena Aalborg 18. august, når den kæmpestore Gung-Ho bane pustes op for første gang i Aalborg.

Har du ikke tidligere hørt om konceptet, så kan det kort og godt beskrives som et forhindringsløb og et fun-run, hvor det ikke gælder om at være i god form eller om at komme i mål på tid. Derimod handler det om at have det sjovt sammen på turen, hvor der vil være musik og underholdning.

Camilla Gammelgaard
Ruten er fem kilometer lang, og du finder 10 kæmpestore forhindringer undervejs. Foto: Gung-Ho Danmark

Ruten er fem kilometer lang, og undervejs skal man klare sig igennem ti kæmpestore oppustelige forhindringer, der hver især er opkaldt efter et kendt popnummer. Derved kan du blandt andre støde på "Walking on the Moon", verdens største luftmadras, og "Can I kick it", der dækker over en bane fyldt med kæmpestore bolde. Arrangørerne fortæller, at alle kan være med til Gung-Ho, men de anbefaler dog, at børn er fyldt seks år, før de deltager i løbet.

Starten går lørdag 18. august klokken 9 til det anderledes forhindringsløb, der allerede nu ser ud til at være faldet i god jord hos det nordjyske publikum. I hvert fald har 4.500 i skrivende stund vist interesse for begivenheden på Facebook.

Camilla Gammelgaard
Løbet er for alle, så du behøver ikke være super trænet. Det handler om at have det sjovt. Foto: Gung-Ho Danmark
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...