Vi guider dig blandt andet til alle kunstnerne, info om koncertpladsen og kørselsvejledning

AALBORG: Det er efterhånden blevet en tradition, at Grøn indtager det danske sommerland.

Og nu er der ikke længe til, at du kan opleve rækken af populære kunstnere her i byen igen. Dermed er det også blevet tid til lige at genopfriske alt det, du kan glæde dig til - og forrest står naturligvis artisterne.

Tuborg og Muskelsvindfonden, der står bag koncerterne, har senest præsenteret, hvilke to navne der fuldender årets program. Der er tale om Phlake og Suspekt, der således gør Tessa, Christopher, Andreas Odbjerg, Drew Sycamore, Carpark North og D-A-D selskab, når Grøn drager rundt til otte danske byer her i sommeren.

Som altid ved så stor en event er der en del praktisk info, og det har Grøn samlet på sin hjemmeside, hvor du får et godt overblik over eksempelvis handicap- og toiletforhold samt hvilke regler der gælder på koncertpladsen i forhold til blandt andet ID og sikkerhed.

En lang dag på koncertpladsen kræver naturligvis også mad og drikke - og hvordan er det så lige med betaling på koncertpladsen? Det får du også svar på, når du besøger Grøns hjemmeside.

Og sidst men ikke mindst er der masser af brugbar info om forskellige transportmuligheder samt kørselsvejledning.

Al overskuddet fra Grøn går til Muskelsvindfondens arbejde for at skabe plads til forskelle i samfundet.

Du kan opleve Grøn ved Aalborg 24. juli på Trekanten på Hvorup Kirkevej i Nørresundby. Koncertpladsen åbner klokken 13, og sidste koncert slutter 21.30.

Du finder yderligere info om ovenstående samt billetter på grønkoncert.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...