Første gang, at en tidligere præsident besøger byen

AALBORG: For første gang nogensinde gæster en amerikansk præsident Aalborg. Det sker, når Barack Obama kommer til Musikkens Hus lørdag 28. september til "A Conversation with Barack Obama".

Her skal han tale om for eksempel lederskab og entreprenørskab i fremtiden, og musikhusdirektør Lasse Rich Henningsen er moderator.

- Præsident Obama er en af de personer i verden, som jeg ser allermest op til, og derfor glæder jeg mig overordentligt meget til at møde ham, siger Lasse Rich Henningsen i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at Obama i den grad har udnyttet sit magtfulde embede til at gøre verden til et bedre sted og er en af de ledere på verdensplan, der er allermest respekt omkring.

- Jeg er derfor overbevist om, at nuværende og kommende ledere vil gå fra arrangementet i Musikkens Hus med ny inspiration og motivation til at gøre det endnu bedre i fremtiden, siger direktøren.

Arrangementet foregår i Koncertsalen, men du kan som udgangspunkt godt se langt efter at få en billet. Det er kun særligt inviterede - herunder et par hundrede studerende fra universitet - der får lov at høre præsidenten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...