Oplev de nye komikere, der er på vej frem

AALBORG: DM i stand-up rammer 19. august Aalborg med et stort jubilæumsshow, der præsenterer de største talenter i det komiske vækstlag.

Deltagerne i DM i stand-up bliver af publikum stemt videre til semifinaler og finale. Vinderen af DM I stand-up findes ved et storslået finaleshow i Falkonér Salen på Frederiksberg i København torsdag 27. oktober.

De komiske talenter kæmper om titlen som Danmarks sjoveste, og vinderen løber afsted med en pengepræmie på intet mindre end 100.000 kroner, ligesom vinderen får sin helt egen comedy special, der optages i København i foråret 2023. Sidst men absolut ikke mindst, så kan vinderen af DM I Stand-up 2022 opleves på Stand-up for Skanderborg på Bøgescenen ved Smukfest i sommeren 2023.

Værterne, der skal styre slagets gang, er de populære radio- og podcastværter Hav & Kamal.

Hav & Kamal tog Danmark med storm, da de i 2019 præsenterede podcasten Uden Filter. Duoen cementerede deres evner med endnu en succes, nemlig radioprogrammet og podcasten På Bagsædet på Danmarks Radio og P3, hvor makkerparret kan prale med imponerende 3,4 millioner downloads. Et program, som også sikrede dem en nominering for Årets Lyd ved Zulu Awards i 2022.

DM i stand-up kan opleves i Musikkens Hus i Intimsalen 19. august klokken 19. Billetsalget begynder her til formiddag klokken 10.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...