Thilde og Thomas Nedergaard Kristiansen vil skabe et hyggeligt mødested. Her har de selskab af Sebastian Svelle, der er bestyrer af Kaffebaren Øgaden (med ryggen til). Foto: Claus Søndberg
Mad & Drikke

Kaffebaren i Øgaden er netop åbnet

Ejerne vil skabe et hyggeligt mødested med samme værdier som deres kaffebar i gågaden

01. juni 2022 kl. 11:39

AALBORG: Interessen har været stor på forhånd, og nu kan vi fortælle, at Kaffebaren Øgaden netop har slået dørene op her onsdag middag.

Og det er med glæde, at ejerne Thilde og Thomas Nedergaard Kristiansen tager imod gæsterne.

Stilen er varm og hyggelig, som man også kender den fra Kaffebaren i Bredegade. Foto: Claus Søndberg

- Det er blevet superdejligt herinde, vi er meget tilfredse, siger han.

- Og vi har allerede fået meget positiv respons fra folk, der bor her i Øgadekvarteret. Mange er kommet forbi, mens vi har renoveret, og de glæder sig til, at der kommer endnu mere liv i området.

Parret driver i forvejen Kaffebaren i Bredegade, og når de nu vælger at åbne deres anden kaffebar i Sjællandsgade, skyldes det især, at det er et område, de selv holder af.

Thomas Nedergaard Kristiansen har oplevet stor interesse for Kaffebaren, og han har fået meget positiv respons fra folk, der er kommet forbi, mens stedet er blevet sat i stand. Foto: Claus Søndberg

- Vi synes, Øgaden mangler et sted som vores. Et samlingssted der kan være en ramme om alt det liv, der er derude, har Thilde Nedergaard Kristiansen tidligere sagt til os her på aalborg:nu.

- Der bor mange mennesker, og Østre Anlæg er også et område, som rigtig mange besøger. Lokalerne ligger godt, og det bliver et hyggeligt åndehul.

I Bredegade oplever parret, at deres kaffebar er et meget uforpligtende mødested, og at gæsterne favner bredt. Det er både unge samt ældre og børnefamilier. Og det er den mangfoldighed og deres værdier i det hele taget, de tager med til Øgaden.

Lokalerne, der nu er kaffebar, har tidligere huset øgadekvarterets fiskehandel. Foto: Claus Søndberg

Du kommer dog til at opleve en forskel på menukortet. Begge steder får du de lækre kager, kaffe og brød, og mens du også kan stille den lette sult med tapas og vin, så kommer der til at være lidt mere at vælge imellem i den nye kaffebar.

- I Øgaden er der et bedre køkken end i Bredegade, så planen er, at vi også får eksempelvis burgere på menuen her i Sjællandsgade, siger Thomas Nedergaard Kristiansen.

Foto: Claus Søndberg

Du finder Kaffebaren Øgaden på Sjællandsgade 55, der er plads til omkring 50 gæster inde og cirka samme antal udenfor.

Annonceret indhold

Nyeste