Mad & Drikke

KaffeFair åbner på fredag

Folkene bag caféen ånder lettet op - efter halvanden måneds forsinkelse, slår den helt nye café på Strandvejen dørene op 16. marts

12. marts 2018 kl. 13:01

AALBORG: Nu er det sikkert; KaffeFair på Strandvejen slår dørene op og byder velkommen på fredag klokken 10.

Oprindeligt var åbningen planlagt til 1. februar, men uheldige omstændigheder med en forsinket levering af brandglas betød en udsættelse af begivenheden.

Den folkeoplysende virksomhed FOKUS Folkeoplysning, som ejer KaffeFair, fejrer nu en ellers tåget mandag. For ud af tågen tidligere i dag ankom endelig en bil med det brandglas, som man har ventet på.

Bjørn Salling, direktør for FOKUS, glæder sig over, at omkostningerne med den forsinkede åbning endelig får sin ende.

- Det har været en ærgerlig start både for os og for de mange gæster, som har glædet sig til at bruge KaffeFair på daglig basis. Heldigvis kan vi mærke, at folk har ærgret sig sammen med os og har vist stor interesse for den nye åbningsdato, som vi nu med glæde kan melde ud, siger Bjørn Salling.

KaffeFair Strandvejen udvider konceptet til åben café om dagen og restaurant om aftenen.

Derudover kommer en take away-afdeling med sunde hverdagsretter og en stor eventsal, der danner rammen om alt fra fester og konferencer til fællesspisningskonceptet "Aalborg spiser sammen" den første tirsdag i hver måned.

Annonceret indhold

Nyeste