Den kan både nydes i caféen og to go - og er til virksomheder, der vil samles i det små

AALBORG: Den er allerede en succes, selv om det kun er et par dage siden, den blev præsenteret: KaffeFairs julemenu til virksomheder der ønsker et alternativ til den store, årlige julefrokost.

Initiativet er taget, efter forsamlingsloftet blev sænket til 10 - og mange så muligheden for en større julefrokost fortone sig. Derfor kan du da også kun bestille op til netop de 10 personer hos KaffeFair og vælge at spise enten i restauranten eller tage maden med hjem.

Og det tiltaler kunderne i en sådan grad, at telefonerne kimer hos caféen, hvor køkkenchef Thomas Mathiesen har udviklet en tre retters julemenu til virksomhederne, der ønsker mad til en mindre forsamling.

Tina Larsen
Hovedretten er langtidsstegt dansk gris serveret med sprød svær og dertil får du blandt andet æbler med timian, kraftig sauce og ristede kartofler. Foto: KaffeFair

- Siden vi præsenterede vores julemenu på Facebook i mandags, har vi modtaget rigtig mange henvendelser og bookinger, så behovet for at mødes om et måltid– under kontrollerede forhold - er klart til stede hos vores kunder, siger han.

- Vi så, at de store juleselskaber i vores eventsal blev aflyst, og vores omsætning er samlet set faldet meget i år. Men vi har trods alt en oplevelse af et godt salg i vores restaurant. Vi ser allerede, at medarbejdere fra virksomheder vælger at gå ud at spise sammen i mindre grupper. Dem ville vi skabe et tilbud til. Vi har jo god plads til at skabe en rar atmosfære om netop dem her i restauranten.

Tina Larsen
KaffeFairs egen konditor står for en cheesecake serveret med kirsebær. Foto: KaffeFair

I KaffeFair Strandvejen mærker man en bevidsthed hos kunderne om, at de skal støtte byens restaurationsliv nu, hvis de ønsker at besøge stederne efter corona.

- Jeg tror, at mange er bevidste om, at det de gør for at støtte os nu, gør en forskel i morgen. Da vi præsenterede vores romkugler, var det dén bold, vores kunder greb for at besøge os, siger Bjørn Salling, der er direktør i KaffeFair.

Tina Larsen
Til forret frister caféen med letsaltet laks. Foto: KaffeFair

- I en kommende højtid tror jeg, at mange tænker lige så kreativt for i hvert fald at ønske få, udvalgte kolleger en god jul gennem en fælles julemenu.

Den kan bestilles i november og december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...