Caféen bliver folkekøkken om aftenen - inspireret af succes med fællesspisningen Aalborg Spiser Sammen

AALBORG: Ambitionen er klar; KaffeFair skal markere sig som Vestbyens nye spisehus.

Derfor stryger caféen på Strandvejen den klassiske a la carte menu om aftenen til fordel for et folkekøkken med start 3. september.

At profilen bliver ændret skyldes, at der har været stor tilslutning til fællesspisningsaftnerne "Aalborg spiser sammen" den første tirsdag i hver måned.

Her kan man købe en varm ret med tilbehør, man må gerne ta’ selv - og ta’ flere gange.

Tina Larsen
Aftenkortet skal afspejle stemningen fra et folkekøkken, hvor gæsterne får et måltid i uformelle rammer. PR-foto: Johny Kristensen

En hverdag der smager bedre

Konceptet er blevet så populært, at KaffeFair nu tilbyder Aalborg at spise sammen hver aften.

I hverdagen har man muligheden for at komme alene eller invitere sine venner, familie eller nabo til en varm folkeret, der mætter.

Man kan indtage et langbord og møde nye mennesker eller sætte sig for sig selv ved et mindre bord.

Det sidste er forskelligt fra de månedlige fællesspisninger, hvor langbordet er en mere central del af måltidet. Men folkeligheden er den samme: God stemning, mad der mætter og fås til billig penge.

Tina Larsen
KaffeFair bliver folkekøkken i aftentimerne fra 3. september. PR-foto: Johny Kristensen

Efter nogle måneders drift i den nye afdeling har de nemlig fundet ind til kernen af, hvad de er bedst til, mener køkkenansvarlig Marina Notlev:

- Vi skal ikke være den dyre gourmetrestaurant men et sted, hvor hverdagen smager bedre. Derfor skal vores aftenkort afspejle stemningen fra et folkekøkken, hvor vores gæster får et måltid i uformelle rammer, siger hun.

- Ambitionen med en placering i Aalborg Vestby var at være dér, hvor folk har deres hverdag. Derfor skal vi også tilbyde dem et arrangement, som de kan overskue og som kan træde naturligt i stedet for dyre singleindkøb, travle børnefamiliers madlavning samt tilgodese gæster på farten som måske har været i huset til et foredrag.

Som noget nyt har Kaffefair også lanceret en frokostbuffet - og der er fortsat frokostkort samt mulighed for take away i hele åbningstiden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...