Ny kaffebar får udeservering på Gabels Torv

AALBORG: Vi er vilde med kaffe i Aalborg. Derfor er Espresso House nu klar til at åbne sin femte kaffebar her i byen.

Kæden udvider nemlig med en kaffebar i Friis Shoppingcenter lige ud til Gabels Torv og Nytorv.

- Vi holder meget af Aalborg og har i et stykke tid været på udkig efter en ny og stærk beliggenhed i centrum af byen. Det får vi i Friis Shoppingcenter, hvor vi glæder os til at tage imod vores gæster både i vores hyggelige kaffebarmiljø, eller når de er på farten til og fra arbejde, fortæller direktør Claus Skovfoged, som selv har rødder i det nordjyske, i en pressemeddelelse.

Kaffebaren i Friis er Espresso House' femte i Aalborg. PR-foto

Der bliver plads til mere end 50 siddende gæster i cafeen, som også får udeservering på torvet.

Den nye kaffebar passer godt ind i Friis Shoppingcenters strategi, forklarer Center Manager Lotte Skou. Man har nemlig helt bevidst fokuseret på mad- og cafékoncepter og øget tilgængelighed:

- Vi ønsker at bidrage til Aalborg med oplevelsesbaseret shopping og mulighed for at mødes og hænge ud i detailhandlen, og bespisning er en stor del af dette. Derfor er åbningen af Espresso House en nyhed, vi har glædet os til at fortælle, og vi håber, det giver Aalborg midtby endnu mere kraft, fortæller Lotte Skou.

Siden Friis Shoppingcenter påbegyndte sin omfattende ombygning, er der i løbet af ganske kort tid åbnet mange nye koncepter i centret, heriblandt Jysk, Kings & Queens, Anettes Sandwich og ikke mindst Magasin, der også byder på madkoncepterne Coffee Ten, Lagkagehuset og Is á Bella.

Espresso House forventes at åbne i Friis Shoppingcenter i starten af december.

Udover det nye sted i Friis har Espresso House også kaffebarer i Bispensgade, Østerågade, Aalborg Storcenter og Plantorama.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...