Var det noget med en mexicansk, græsk eller caribisk kop kaffe - eller er du mere til den irske klassiker?

AALBORG: Drømmer du om at smage på en kop lun mexican coffee med tequila, en american coffee med bourbon, en greek coffee med ouzo eller en carribean coffee med to slags rom i?

Det er bare nogle af de nye varianter af kaffe, du kan finde på menukortet hos Whiskybaren Kahytten. De mange eksotiske kaffer serveres med en helt særlig flødeskum, som overrasker de fleste, der smager den.

Faktisk fik indehaver Rune Holm ideen, da han satte sig for at lave Aalborgs bedste irish coffee og fik god respons fra gæsterne - det gav blod på tanden til at eksperimentere med spiritus fra andre lande i kaffen.

- Når folk smager mine kaffer, så spærrer de som regel øjnene lidt op og siger, at det er sgu noget nyt, fortæller Rune Holm.

Og hvis du synes de ovenstående eksempler lyder lidt for letkøbte, så er der også nogle mere alternative eksperimenter i gang.

Whiskyentusiasten har nemlig udviklet en gin coffee og en stout coffee - og siden det åbenbart kun er fantasien, der sætter grænser, så bliver det næste måske en kop wine coffee - det kan han i hvert fald ikke selv udelukke.

Om det bliver rød, hvid eller rose må du selv undersøge i baren på Hadsundvej i Vejgaard, hvor du kan få alverdens spændende kaffer til mellem 60 og 90 kroner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...