Studie:rummet sørger for chili con carne til en flad tyver, og de håber, at konceptet er kommet for at blive

AALBORG: Studie:rummet på Østre Havn vil gerne samle byens studerende til fællesfrokost en gang om måneden. Første forsøg med ideen bliver fredag 22. marts, hvor der er chili con carne på menuen.

Studie:rummet summer hver dag af liv fra studerende, som kommer for at læse og være sammen med hinanden. Fredag 22. marts kan gæsterne nu også se frem til fællesfrokost med chili con carne til en flad tyver. Det fortæller formand for Studie:rummets styregruppe, Thomas Willer:

- Fællesspisningseventet er et initiativ, der spiller sammen med de større visioner for stedet og området som helhed. Vi forsøger allerede at samle de studerende om viden og idéer og håber nu også at kunne samle folk om et fælles måltid. Forhåbentlig kan det blive en månedligt tilbagevendende begivenhed, siger han og fortsætter:

- Vi ser Studie:rummet som meget mere end blot en læsesal. Det skal være et socialt samlingspunkt på Østre Havn med mulighed for at udveksle viden, involvere sig i kreative og innovative projekter med andre, og vi håber på, at vi med events som denne kan fortsætte med at facilitere de bedst mulige forhold for de studerende.

Studie:rummet er etableret af A. Enggaard, der står bag omdannelsen af Østre Havn. Initiativet er en del af entreprenørvirksomhedens vision om at tage ansvar for udviklingen af byliv i de områder, hvor virksomheden opfører nye bydele.

Fællesspisningen finder sted fredag 22. marts klokken 12-13 i Studie:rummet på Østre Havnegade 28, 9000 Aalborg. En portion koster 20 kroner, og du kan tilmelde dig via Studie:rummets Facebook-begivenhed.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...