Det danske succesband Scarlet Pleasure gæster et totalt udsolgt Skråen i aften. Nu er der kamp om at få fat i billetter

AALBORG: Det tyder på, at Scarlet Pleasure har mange fans i Aalborg. I hvert fald har deres koncert på Skråen været udsolgt i nogle måneder, og siden i morges har fans ligget i kø foran indgangen i håb om gode pladser.

Den danske pop-trio Scarlet Pleasure fik deres helt store gennembrud i 2016, og siden er det gået stærkt for gutterne, der lige nu er på turné igennem landet. I aften rammer de scenen på Skråen i Nordkraft, og man kommer nok til at gå forgæves, hvis man satser på at finde en billet.

- Folk var lynhurtige, og koncerten med Scarlet Pleasure har været udsolgt siden starten af efteråret, fortæller leder af Skråen, Jørgen Nissen.

Koncerten er oprettet som en begivenhed på Facebook, og her er det siden september væltet ind med beskeder fra personer, der gerne vil have fingre i billetter. Det ser dog ud til, at folk har et fast greb om de adgangsgivende papirer, for der er ikke mange interesserede sælgere, der giver sig til kende. Det har imidlertid ikke fået fansene til at give op, og så sent som i dag er der fortsat håbefulde piger, der kæmper deres sag i opslag, hvor de skriver, hvor mange billetter, de mangler. På Skråen oplever de dog ikke kampen om billetter på samme måde:

- Vi har ikke rødglødende telefoner herinde. Vi har ingen reserve gemt med ekstra billetter. Når der er udsolgt, så er det definitivt, og det forstår de fleste godt, siger Jørgen Nissen.

Folk ligger i kø

At Scarlet Pleasure er et populært band i det nordjyske er også tydeligt, hvis man går forbi indgangen til Skråen. For selvom koncerten først starter klokken 20.00 i aften, så ligger fans allerede i kø i håb om at få gode pladser.

- Jeg ved ikke præcist, hvor længe de har ligget derude, men da vi mødte ind klokken ni i morges, var de allerede kommet. Så de må være ivrige efter gode pladser, selvom jeg måske ikke synes, at forskellen er så stor, når koncerten er på den mindre scene i Skråen, siger Jørgen Nissen.

Måske er der nogen, der undrer sig over, hvorfor så eftertragtet en koncert ikke afholdes på den største scene Royal Stage, hvor der er plads til 1300 mennesker mod 650 i Skråen. Men det er der en god grund til, siger Jørgen Nissen:

- Det er bandets eget ønske at spille på scenen i Skråen. Der bliver mere intimt dernede, og dem der har sikret sig billetter kan se frem til en eksklusiv oplevelse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...