Hendes tøjforretning Lundtoft er lukket indtil videre - dog ikke i morgen, lørdag, hvor en afløser træder til, så du kan juleshoppe

AALBORG: Hun beskriver det selv som en mild influenza - men det er det ikke. Karina Lundtoft er ramt af corona, og derfor er hendes tøjforretning Lundtoft i midtbyen midlertidigt lukket.

Og så alligevel ikke helt - i morgen, lørdag, finder du nemlig hendes faste assistance, Astrid, i forretningen i Slotsgade, så du igen har mulighed for at juleshoppe modetøj til kvinder.

- Jeg fik symptomer søndag aften og testet positiv med corona mandag morgen, så min tøjforretning har været lukket hele ugen. Jeg har hørt fra kunder, der også har ladet sig teste, og alle har heldigvis været negative for covid-19, siger Karina Lundtoft.

- I det hele taget har jeg været meget åben omkring det på sociale medier, for mig handler det om at vise samfundssind og være ærlig overfor mine kunder, som jeg har rigtig gode relationer til. Deres opbakning betyder alt for mig.

Tina Larsen
Du bliver mødt af skiltet her ved tøjforretningen i Slotsgade - der er dog åbent i morgen, lørdag 5. december. Privatfoto.

Og at den gode kontakt går begge veje, oplever hun særligt nu, hvor hun er ramt at sygdom. Hun kalder sine kunder og deres omsorg for et lyspunkt.

- Jeg får simpelthen så mange søde beskeder med ønsket om god bedring og at kunderne tænker på mig, det rører mig dybt. Og samtidig har mange handlet online og støttet på den måde, det gør mig simpelt hen så glad, siger Karina Lundtoft.

- Jeg er heldig, at jeg har nået at opbygge en rigtig god kundekreds. Og jeg tror, det er den relation, der gør, at kunderne nu giver noget tilbage til mig.

Siden åbningen for to år siden, har der været udfordringer. Først var tøjforretning lukket i to omgange i foråret på grund af coronapandemien - og nu det her. Karina Lundtoft lægger da heller ikke skjul på, at den midlertidige lukning nu også kan få store økonomiske konsekvenser.

- For at sætte det helt på spidsen, så kan det jo i sidste ende betyde lukning. Heldigvis oplever jeg stor forståelse hos både min bank og leverandører, der siger: koncentrer dig nu om at blive rask, siger hun.

Karina Lundtoft lægger vægt på, at hun ikke søger medlidenhed.

- Men hvis de fysiske butikker også skal være her efter corona, så er det stadig vigtigt at støtte os nu. Heldigvis oplever jeg, at folk gerne vil det lokale og det nære.

På den positive side er også, at det går fremad med helbredet, og at hun får det bedre dag for dag.

- Jeg håber, at jeg snart er tilbage i forretningen.

I morgen, lørdag 5. december, kan du dog godt handle hos Lundtoft i Slotsgade fra klokken 10 til 15, her møder du som nævnt Karina Lundtofts faste assistance, Astrid, når du shopper.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...