Streamet flere end 1,5 milliarder gange. Se her, hvem det er:

AALBORG: Musikprogrammet til forårets karneval byder på flere store kunstnere, som rammer lige i hjertet af kernemålgruppen af karnevalister, der vil have en god dansefest.

Og i dag kan karnevalet toppe det hele med offentliggørelsen af en af verdens hotteste DJs. Aalborg Karneval har nemlig booket det svenske supernavn AronChupa, som er streamet flere end 1,5 milliarder gange.

- Sidste år havde vi superaktuelle og populære kunstnere som Vigiland og Too Many Left Hands på scenen, der i den grad blæste udover scenekanten med fuld ild, konfetti og energi. Vores publikum er først og fremmest til karneval, så vi sørger for at levere musikken til en gigantisk havefest, mere end de oplever at være til en koncert, siger talsmand Mette Bugge fra Foreningen Aalborg Karneval.

AronChupa, som egentlig hedder Aron Michael Ekberg, står blandt andet bag hittet I'm an Albatraoz. Foto: Aalborg Karneval

Med Aalborg Karnevals bookning af AronChupa kan publikum glæde sig til at hoppe og danse med på numre som Rave in the grave og superhittet I'm an Albatraoz, som har ligget nummer et i både Danmark og Sverige og har ligget på top 10 i mange andre lande.

- Det er en fantastisk følelse at give vores elskede karnevalister en booking som AronChupa få dage efter Djämes Braun kom på plakaten, siger Mette Bugge og fortsætter:

- Store bookinger som AronChupa kan kun lade sig gøre, fordi karnevalisterne år efter år er loyale og bidrager aktivt til at skabe en fest.

Aalborg Karneval oplyser, at de de nærmeste dage vil tilføje yderligere seks kunstnere til årets program.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...