Ny scene mellem musiktræerne i Kildeparken giver plads til lokale artister

AALBORG: I ikke færre end ti timer kan årets karnevaldeltagere opleve jungle-rave mellem de syngende træer, hvor Frekvens og Subhive leverer det bedste inden for house, drum’n’bass, techno, trap og meget andet elektronisk musik, som Aalborg har at byde på.

- Aalborg Karneval har over flere år arbejdet på en model, hvor vi i højere grad kan understøtte den lokale undergrund til Aalborg Karneval. Både Subhive og Frekvens har vi længe haft et ønske om at lave noget spændende sammen med og få en større diversitet i Kildeparken, udtaler Kresten Thomsen, der er daglig leder i foreningen Aalborg Karneval.

- Både Subhive og Frekvens er super spændte på samarbejde med Aalborg Karneval. Der er ingen tvivl om, at det større fokus på lokale talenter er essentielt for udviklingen af Aalborgs musikmiljøer. Vi glæder os helt vildt til at skabe noget helt unik i Kildeparken, udtaler Kim Kornum fra Frekvens.

Årets afslutningsfest i Kildeparken byder dermed på hele fem scener og bliver til dato det mest ambitiøse musikalske program, som Aalborg Karneval præsenterer.

Ud over Main Stage, Heineken-scenen og Subhive x Frekvens udvider Aalborg Karneval Cult-scenen, som bliver næste tre gange større end de seneste par år.

Den sidste scene vil Aalborg Karneval dog lade forblive en hemmelighed frem til maj.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...