Der er ikke udsigt til, at Karolinelund får et ansigtsløft de næste mange år

AALBORG: Karolinelund forbliver som den er, mange år endnu. Vi planter ikke nyt for at fælde gammelt, siger Rådmand for By- og Landskabsforvaltningen Hans Henrik Henriksen (S).

- Den melding som vi fik fra borgerne i 2015 i forbindelse med lokalplanen var, at Karolinelund skulle fungere som "Folkets Park", siger han.

- Vi har været tro mod borgernes ønsker, og gjort det de sagde næsten fra dag ét.

Der bliver således ikke lavet om på stisystemer og heller ikke bygget nyt de næste mange år.

Parken er dog i gang med at en mindre make-over i form af en opgradering af bede og blomster.

Sara Skovrup og Claus Søndberg
Folkets park har mange farver.

Vi venter på åen

Der kommer til at gå tre-fire år førend åens gennemløb i Karolinelund bliver en realitet, fortæller Hans Henrik Henriksen, og indtil da skal du ikke regne med at se store ændringer i parkens udseende.

-Åens blotlægning kommer til at afføde nogle forandringer. Vi overvejer blandt andet at rage mure ned og lave gennembrydninger udvalgte steder, forklarer han.

Det kan komme til at få indflydelse på de populære Fredagsfester i forhold til brandveje og deltagerantal.

Mens du venter

Du kan altså fortsat bruge parken præcis som du plejer og de sædvanlige arrangementer fortsætter: Skråen er lige nu i gang med at finde navne til dette års Fredagsfester ligesom nye projekter formentligt vil skyde op.

- Vi får så mange forespørgsler på arrangementer, at vi er nødt til at sige nej til nogle af dem, fortæller Hans Henrik Henriksen.

Deltog du i tegnekonkurrencen i forbindelse med "Fremtidens Karolinelund" tilbage i 2011 kommer du til at kigge langt efter dit bidrag. Der er ikke meget nyt under solen for "Fremtidens Karolinelund".

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...