28. oktober næste år er den britisk/georgiske sangerinde igen i Aalborg. pr-foto

Den britisk/georgiske sangerinde besøger Aalborg for tredje gang

AALBORG: De fleste kan synge med på stroferne fra "Nine Million Bicycles" og "The Closest Thing to Crazy". Bag hitsangene er den prisvindende singer-songwriter Katie Melua. Til efteråret drager den britisk/georgiske sangerinde endnu en gang på turné, og søndag 28. oktober kl. 20 indtager hun Aalborghallen flankeret af både The Gori Women’s Choir og dygtige musikere.

Den nye europæiske turné markerer udgivelsen af en special edition af albummet "In Winter" fra 2016, som blev indspillet i Georgien med blandt andet The Gori Women’s Choir som gæst. Albummet modtog nogle af de flotteste anmeldelser i Katie Meluas karriere, og den nye special edition af albummet vil både indeholde sange fra ’In Winter’ samt nye sange og de klassiske Melua-sange i nye arrangementer med blandt andet korindspilninger.

Katie Melua har tidligere været på turné med The Gori Women’s Choir med 28 koncerter i 8 forskellige lande, blandt andet i Musikkens Hus i Aalborg. Denne gang vil koncerten indeholde en særlig blanding af både nye sange og de velkendte hits, som publikum med sikkerhed kan synge med på i Aalborghallen.

Det bliver Katie Meluas tredje optræden i Aalborghallen. Både i november 2005 og 2008 var hun gæstesolist i DR’s Store Juleshow, som blev sendt på tv fra det nordjyske. I august 2007 gav hun sin første solokoncert i Aalborg, denne gang i Skovdalen, hvor hun også plantede et træ i parken med De Syngende Træer.

Det bliver således Katie Meluas første solokoncert i Aalborghallen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...