Forberedelse og tålmodighed er helt afgørende

AALBORG: Åh nej, mange har helt sikkert prøvet det; at stå i kø for at få lavet en coronatest, og helt ærligt - det kan da nemt blive ret så kedeligt.

Derfor har vi her på aalborg:nu samlet nogle tip til dig, så det hele forhåbentlig går lidt bedre.

Allerførst: Tjek vejrudsigten. Grundigt. For det bliver nemt en kold fornøjelse at stå udendørs i øjeblikket.

Overvej også, om det ikke er på sin plads med et overlevelseskit; noget (varmt) at drikke og snacks. Noget sødt og lækkert kan vist godt forsvares for at holde styr på blodsukkeret og dermed nok også humøret. Fungerer vi ikke bare bedst, når maven ikke knurrer?

Det vil selvfølgelig være super at følges med en ven eller familie, når bare corona-restriktionerne er overholdt. Men er det ikke muligt, har de fleste af os en anden tro følgesvend; nemlig mobiltelefonen. Så sørg nu for, at batteriet er ladet helt op, så du både kan FaceTime og spille dit yndlingsspil.

Eller hører du til dem, hvor kø er lig med tid til fordybelse? Så tøver vi ikke med at anbefale podcasts eller den lydbog, du bare ikke har haft tid til at gå i gang med.

Hvis dine fingre er på vej til at blive stivfrosne, og du er ved at være træt af stræk og bøj, så minder vi lige om en af tidens trends: Strikning. Det er ikke utænkeligt, at du når langt med både ret og vrang, mens du venter på at få taget din coronatest.

Og her til sidst det - måske - vigtigste; husk at medbringe masser af tålmodighed.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...