Se listen over paratviden, som du kan imponere vennerne med på festivalpladsen

NIBE: Skal du til Nibe Festival for første gang i år, eller har du været afsted mange gange før?

Uanset hvad, så er det et par år siden, der sidst var Nibe Festival i Skalskoven. Derfor har arrangørerne lavet en guide, der klæder dig rigtig godt på til de fire dage i det grønne.

Vi har plukket et lille udvalg af tips fra guiden, som du kan se i sin fulde længde på festivalens hjemmeside:

1) Appelsinen! Du har ikke været på festival, hvis ikke du har besøgt Appelsinen. Deres vodka-juice kan efter sigende drikkes på alle tider af døgnet.

2) Blå Scene er festivalens andenstørste scene, hvor du kan skråle med på både fællessang og danse, indtil dine ben syrer til.

3) Var der nogen, der sagde Camp Øst? Lyder det ikke bekendt, så er det, fordi det er et spritnyt campingområde, der er skræddersyet til festaber og natteravne. Camp Øst er placeret på den østlige side af Skalskoven.

4) Drinks! Dem kan du få massevis af i Skalskoven. En særlig anbefaling går til cocktailbaren SHAKE IT, der ligger ved Blå Scene. Her laves alle drinks fra bunden.

5) Grøn Scene er en helt ny scene, som holder til på Camp Øst. Her fyres der op for ikke mindre end 16 vilde koncerter.

6) Måske har du hørt andre fortælle om Junglestien og tænkt, at bøgetræer da slet ikke hænger sammen med en jungle. Nej, der er da heller ikke mange lianer i Skalskoven, men der er til gengæld en jungle af barer og spisesteder på junglestien.

7) Kirken er inviteret med til festival, og kirketeltet er et åndehul, hvor du kan lade dine batterier op – endda også mobilens batteri. Kirken har også altid et stykke kage, saftevand, vand eller kaffe klar.

Nibe Festival finder sted 29. juni - 2. juli.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...