Drenge og piger kan komme til casting i Magasin

AALBORG: Drenge og piger med fodboldambitioner kan få noget ekstra at drømme om, når AaB nu laver en ny casting for at finde indløbsbørn.

Børnene skal gå på banen sammen med de erfarne spillere i forbindelse med klubbens kampe 24. november og 1. december.

Castingen eller konkurrencen om at blive de heldige børn sker i samarbejde med Magasin på onsdag, 16. oktober. Det er anden gang, at stormagasinet hjælper til med finde indløbsbørn.

- Det var en stor succes, da vi i februar var med til at finde AaB’s indløbsbørn for første gang. Stemningen var i top, og de fremmødte børn var jo bare enormt glade, så det er skønt, at vi har mulighed for at lægge hus til et hyggeligt arrangement som dette. Det giver også fodboldglade børn gode muligheder for at komme helt tæt på en lokal stolthed, som AaB er for Aalborg, fortæller Tina Mikkelsen, der er Store Manager i Magasin Aalborg.

Der er ingen særlige krav for at være med i konkurrencen - bare man er en dreng eller pige i alderen 6-12 år. For at deltage skal man have taget et billede af en professionel fotograf i stormagasinet - billedet får man efterfølgende lov at tage med hjem.

Samtidig med konkurrencen kan børnene møde to af AaB's spillere. Rasmus Thelander og Mikkel Kaufmann er nemlig til stede, og de står klar til at skrive autografer og tage selfies med børnene.

Eventen finder sted onsdag 16. oktober kl. 14-16.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...