Udviklingen af Stigsborg er i fuld gang - midt i det hele skal der være et kæmpe grønt område

NØRRESUNDBY: Planerne for Stigsborg er for alvor ved at falde i hak.

I fremtiden vil vil vi kunne finde op mod 4000 leje- og ejerboliger, offentlige institutioner som skole, daginstitutioner og plejehjem, foruden caféer og butikker. Og midt i det hele en kæmpe park med både "vilde" naturoplevelser og aktiviteter for aalborgensere i alle aldre. Stigsparken bliver på størrelse med Kongens Have i København og skal ud over park også være skolegård og idrætsfaciliteter for områdets kommende skole.

Nu kan du komme ud og kigge nærmere på kommunens mange planer for parken. Sidst på eftermiddagen på torsdag, 29. august, laver kommunen nemlig en fælles gåtur på arealerne for den kommende by- og naturpark.

Sådan forestiller man sig, at det kommende område kan komme til at se ud. Illustration: Vandkunsten

Projektet med at anlægge parken betyder, at landskabet kommer til at ændre sig over en lang årrække. Både i de kommende år, hvor anlægsarbejder vil være synlige og fylde i området, og i takt med, at et nyt landskab gror frem, planterne vokser til og forskellige brugere begynder at indfinde sig på arealerne.

På gåturen vil man opleve parkens landskab, som det er i dag, samtidig vil kommunens folk fortælle om de tanker og streger, der er gjort i forhold til den fremtidige udvikling, anvendelse og disponering af arealet.

Arrangementet begynder torsdag 29. august kl. 16 og ventes at vare et par timer. Mødestedet er ved Stigsborg Brygges afslutning i øst.

Du skal tilmelde dig turen på blf.nemtilmeld.dk

Mødested til turen er ved Stigsborg Brygges østlige ende. Foto: Aalborg Kommune
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...