Den kosmetiske klinik har stor succes i København og Odense, og nu udvider de med en helt ny afdeling i Aalborg

AALBORG: I følge dem selv, er de kendissernes foretrukne kosmetiske speciallægeklinik. Nu åbner CeriX i Aalborg, og det bliver fejret med en stor åbning på lørdag 29. september fra klokken 13 til 16 i lokalerne på Bispensgade 30. De nysgerrige kan komme og høre om klinikkens mission for naturlig skønhed og opleve tre unikke behandlinger med Restylane og fedtfrysning blive udført live.

CeriX er en af de hurtigst voksende specialklinikker med 18 sygeplejersker og læger ansat. De fortæller selv, at der i dag er så stor efterspørgsel på behandlinger, at der i København og Odense er flere måneders ventetid. Nu er tiden derfor inde til at åbne endnu en afdeling.

- I Aalborg åbner vi naturligvis med mulighed for bestilling af tid, ligesom vi ved receptionen byder på mad, drikke og mulighed for at vinde gavekort. De 50 første gæster får desuden en lækker goodiebag, skriver de i en pressemeddelelse.

Rie Jensen er direktør og ejer af CeriX, og hun glæder sig til at byde aalborgenserne indenfor. PR Foto

CeriX er på kort tid blevet de kendtes foretrukne klinik. De behandler i dag en lang række kendte danskere som for eksempel Lisbeth Østergaard, Mascha Vang, Szhirley, Maria Lucia, Sarah Louise Christensen, Thomas Evers Poulsen, Jackie Navarro, Nicci Welsh og Julie Zangenberg.

Firmaet er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed og har specialuddannede sygeplejersker og læger ansat. Ejeren af CeriX er Rie Jensen, der blandt andet også er kendt fra indlæg som skønhedsekspert i blandt andre Ekstra Bladet og Politiken. Hun er uddannet sygeplejerske og videreuddannet i kosmetisk dermatologi og har nu mere end ni års erfaring inden for den kosmetiske branche.

- Jeg foretager naturligvis behandlinger i både København og Odense, ligesom jeg også kommer til Aalborg. Det bedste ved mit job er, at vi kan hjælpe folk med at få deres indre skønhed til at harmonere med deres ydre. Vi vil give folk den bedste og mest naturlige behandling i trygge rammer, siger Rie Jensen.

Hun er blevet kåret som "Newcomer of the year 2016" og "Skandinaviens Beauty Queen 2017" af mastodonten indenfor fillers, Galderma.

CeriX tilbyder i dag alt fra laserbehandlinger ift. milde rynkebehandlinger, karfjernelse, pigmentfjernelse, permanent hårfjerning og behandling af ar. Klinikken tilbyder også rynkebehandlinger med Botox og Restylane samt peelinger og sklerosering.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...