Kristian Gintberg og Mette Lindberg skal styre børnenes grand prix i Gigantium til februar

AALBORG: Det bliver to kendisser, der skal lede landets børnefamilier igennem en af årets største fester, når der til februar er MGP i Gigantium.

Værterne til forårets show bliver Mette Lindberg, kendt som blandt andet dommer i X Factor og Kristian Gintberg fra DR Ramasjang.

- Vi glæder os enormt til at byde MGP velkommen tilbage til Aalborg, og med de her værter, bliver det jo en fest udover det sædvanlige, siger direktør Nicolaj Holm fra Aalborg Kongres & Kultur Center.

Over hele landet er der i løbet af året blevet komponeret, spillet, stemmetrænet og øvet danse moves igen og igen. Blandt de godt 800 indsendte bud på vindersange har juryen nu udvalgt ti finalister.

Værtsparret Mette og Kristian ved om nogen, hvad det vil sige at kreere musik. Mette Lindberg er professionel musiker og sanger med en international karriere, og så var hun en af de tre dommere og mentorer ved sidste års omgang X Factor. Kristian Gintberg er kendt i de fleste børne-familier fra blandt andet Lille Nørd og Ramasjang Mysteriet på DR Ramasjang, og også han er sangskriver. Senest har han sammen med Jan Rørdam stået bag musikken til Ramajetternes jul, der sendes på DR Ramasjang i december. Om deres nye fælles musikprojekt som MGP-værter siger de:

- Sangene er skrevet af børnene og afspejler deres egne følelser. Det er unikt og ærligt. Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at være en del af showet sammen med Kristian. MGP er 100 procent pure good vibes, siger Mette Lindberg.

Der er totalt udsolgt til MGP 2018, som sendes live fra Gigantium 17. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...