Vi har spurgt en række personer fra byen om deres helt særlige sted - i denne uge sanger, musiker og visuel kunstner Claus Hassing om C.W. Obels Plads

AALBORG: En speciel energi kendetegner det, der er et helt særligt sted i hjertet af Aalborg for sanger, musiker og visuel kunstner Claus Hassing.

- Et af mine klare favoritsteder i Aalborg er C.W. Obels Plads og Café Vi2. Pladsen her er altid fyldt med god energi, siger han.

- Om sommeren er der masser af glade mennesker der nyder sol, fadøl og god mad, og i vinterhalvåret bruges pladsen jo til skøjtebane til glæde for så mange børn og voksne.

I gymnasieårene var det Klostertorvet, Claus Hassing ofte besøgte, men de seneste mange år har det mest været Café Vi2, der har været rammen om både arbejde og fornøjelse.

Tina Larsen
På Café Vi2 tilbringer Claus Hassing mange timer, han betegner det nærmest som sit andet kontor.Foto: Bente Poder

- Stedet her har nærmest fungeret som mit andet kontor i 10 år. Nogle dage har jeg siddet i mange timer ved mit stambord hernede i hjørnet og besvaret mails, drukket kaffe, ordnet kontrakter, skrevet tekster til sange og brainet på nye idéer, siger han.

- For nogle år siden stod jeg også for at arrangere og koordinere musikprogrammet på C.W. Obels Plads på udvalgte lørdage hele sommeren igennem, og jeg har også selv spillet her nogle gange i forskellige sammenhænge. Så C.W. Obels Plads har på flere måder en helt særlig betydning for mig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...