Med keramikpakken kan du være kreativ derhjemme. Foto: Art by Me
Shopping

Keramikpakke to go: Med Art by Me kan du være kreativ derhjemme

Keramikcaféen tilbyder nu, at du kan købe keramik, pensler og farver - se her hvordan du gør

23. marts 2020 kl. 18:00

AALBORG: Nu har du endnu en mulighed for at være kreativ derhjemme; Art by Me har netop sammensat en keramikpakke to go, så du stadig kan male, selvom selve keramikcaféen er lukket indtil videre på grund af frygten for coronavirus.

- Vi ved, at alle, der sidder derhjemme og ikke kan tage ud og foretage sig noget, har brug for beskæftigelse i hjemmet, siger Annette Terp, der ejer Art by Me sammen med Mette Fruensgaard.

- Når de melder afbud, har rigtig mange kunder sagt, at de glæder sig til at komme igen og male på keramik - og så tænkte vi bare; hvorfor vente?

Ejerne lægger ikke skjul på, at initiativet også er taget for at overleve som virksomhed.

- Og heldigvis er det allerede blevet taget rigtig godt imod, og mange søde mennesker har bestilt keramikpakker hos os, siger Mette Fruensgaard.

- Vi har lavet 12 forskellige pakker, så der gerne skulle være noget for store og små.

Hvert sæt indeholder en pensel, en svamp, seks forskellige farver og et stykke keramik.

Art by Me på Urbansgade 28 har åbent alle ugens dage fra 12-16 til afhentning og aflevering af keramik. Det foregår ude foran keramikcaféen, og det er vigtigt at følge en række instrukser, som du kan læse mere om her

Art by Me lægger løbende videoer på Facebook, Instagram og hjemmeside, hvor du kan se forskellige maleteknikker - og hvordan farverne ser ud, når dit keramik er blevet brændt.

Annonceret indhold

Nyeste