Du kan både lave en post og lede efter bamser i Aalborg

AALBORG: Du husker sikkert de mange bamser, der pludselig dukkede op i vindueskarmene i hele byen. Bamser, som Aalborgs børn kunne tælle, når de var ude at lege eller gå tur.

Nu kommer bamse-jagten så snart i en version 2.0.

I weekenden 23.-24. maj laver Børneulykkesfonden nemlig, hvad den kalder Danmarks største skattejagt med Rasmus Klump, og du kan være med - både som deltager eller som bamse-post - her i Aalborg, skriver fonden i en pressemeddelelse.

Ideen er, at man kan omdanne sin adresse til en post for weekenden ved at placere en Rasmus Klump-bamse i vinduet eller et andet sted på matriklen - bamsen skal bare være synlig fra vejen - eller man kan hænge f.eks. en tegning af den glade bjørn med de røde bukser med hvide prikker på postkassen. Derefter registrerer man posten, så den fremgår på et digitalt skattekort.

Familier kan så drage afsted på eventyr og finde de skjulte skatte ved at følge det digitale skattekort, når det passer i løbet af weekenden. Inden skattejagten modtager alle deltagere en opvarmningsvideo og en pakke med en refleksvest inkl. et startnummer til at sætte på maven, en flot medalje samt diplom, når skattejagten er klaret.

Formålet med det hele er at samle familien om en sjov aktivitet i en tid, der er alt andet end sjov, og hvor familieevents og arrangementer aflyses på stribe.

- Ligesom mange andre arrangører har vi i Børneulykkesfonden også været nødsaget til at udskyde mange af vores arrangementer. Det betyder, at vi ikke kan holde Centimeter Maraton som vi plejer, og derfor har vi igangsat dette initiativ i stedet, som passer til den situation, vi står i lige nu. Det er vigtigt, at vi stadig har noget at samles om, selvom det er hver for sig, fortæller Henriette Madsen, Generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

Når man deltager i skattejagten, støtter man Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Fonden arbejder for at forebygge børneulykker i Danmark.

Du kan læse mere om arrangementet på centimetermaraton.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...