Hele Nordjyllands hold tilskrives på forhånd en måske-chance af Danske Spil for at ende i top 6

AALBORG: Bolden er rund, og før du ved af det, så lyder det første fløjt til en helt ny sæson i Superligaen i fodbold.

Og diskussionerne mand og mand m/k imellem kører allerede nu på fulde omdrejninger, når det gælder om gætte på, hvilken placering de lokale helte fra AaB får.

I den netop afsluttede fodboldsæson sluttede AaB som nummer 9. i Superligaen, da det endelige regnskab blev gjort op, og hele Nordjyllands hold nåede som bekendt heller ikke ind i det forjættede land i form af en top 6. placering.

Men nu skal det være - og det gode spørgsmål er så, hvordan f.eks. eksperterne hos Danske Spil vurderer klubbens chancer - og dermed odds - for at nå en top-placering?

Danske Spil tror afgjort ikke på, at AaB kan vinde selve mesterskabet, så derfor har man i skrivende stund fastsat odds til 75. Og i den forbindelse skal man dog være opmærksom på, at odds kan ændre sig i ét væk.

Torben O. Andersen
Kasper Kusk er blot én af de AaB-spillere, der skal finde storspillet frem, hvis klubben skal gøre sig håb om at få en top-placering i den ny fodbold-sæson. Arkivfoto: Lars Pauli

Derimod levner man AaB en måske-chance for at ende i top 6., og hvis det lykkes for klubben, så kan man gange sin indsats med 2,30. FC Nordsjælland giver også odds 2,30, så man kan på sin vis sige, at de to klubber - efter Danske Spils vurdering - kæmper om at få foden indenfor på den eftertragtede 6. plads.

Og ikke overraskende så vurderer Danske Spil, at FC København atter er storfavorit til at genvinde guldet i den forestående sæson 2019-2020, og her har spilfirmaet fastsat odds til 1,45 med FC Midtjylland på 2. pladsen til odds 4,00.

Superliga-sæsonen sparkes i gang i weekenden 12.-15. juli, og AaB møder i første spillerunde på udebane Lyngby Boldklub, der er nyoprykkere i ligaen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...