Der var fuld smæk på festen i Kildeparken til det sidste. Foto: Martin Damgård
Det sker

Kildeparken hopper og danser til det sidste

Karnevalet sluttede som det med begyndte - med en gigantisk fest

26. maj 2019 kl. 00:06

AALBORG: Det var svært at se, at de mange tusinde, der lørdag aften fortsat festede i Kildeparken havde været på benene hele dagen.

Allerede fra middagstid blev der danset og festet igennem for fuld kraft ved de tre scener, Main Stage, Heineken og Subhive Frekvens. Men særligt den førstnævnte trak selvfølgelige begejstrede karnevalsgæster til.

Det var Aalborg Karnevals hidtil største musikalske program, der lørdag blevet præsenteret - med blandt andre en af verdens største DJs, svenske AronChupa.

Musikprogrammet til karneval var det største nogensinde - med navne som blandt andre Kato, AronChupa og Vigiland. Foto: Martin Damgård

Han er streamet flere end 1,5 milliarder gange, og netop publikums modtagelse af den populære svensker og giganthit som I'm an Albatraoz og Rave In the Grave truede med at skræmme livet af de sidste regnorme i parken. Der blev hoppet og danset, så jorden vibrerede, mens fyrværkeri og konfettikanoner bragede.

Også dagens musikalske surprise act i form af danske Kato faldt tilsyneladende i publikums smag. Aalborg Karneval havde på forhånd fortalt, at der på dagen ville blive afsløret et særligt navn, der skulle spille sidst på aftenen. Kato har flere gange tidligere med stort held fyret op under festen ved karneval.

Den store finale stod svenske Vigiland for. Duoen lagde allerede karnevalet ned sidste år - og uden skelen til talemåder om aldrig at forsøge at gentage en succes, så valgte Aalborg Karneval netop det. Og med god grund, for svenskerne lukkede og slukkede den officielle del af festen i parken med manér.

Festen sluttede for mange karnevalsgæster først langt ud på aftenen. Foto: Martin Damgård
Annonceret indhold

Nyeste