Showet med den amerikanske Jeff Dunham i aften er det mest populære i AKKCs historie

AALBORG: Take That har gjort det. Stevie Wonder. Cliff Richard og Elton John.

Og tirsdag eftermiddag har et af verdens allerstørste navne inden for komik og stand-up, Jeff Dunham, føjet sig til rækken og plantet et træ i De Syngende Træer i Kildeparken.

- Det er fantastisk. Også for mig personligt, fordi det er den første kunstner, der planter et træ i min tid som direktør. Og så Jeff Dunham, lyder det fra en begejstret Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Dunham, der har over en million subscribers på YouTube, optræder ved et totalt udsolgt show i netop AKKC i aften. Et show, som uden sammenligning er det mest populære i kulturcentrets historie, hvis man måler på, hvor hurtigt, de 2500 billetter blev solgt.

- Det var helt vildt. Det tog under et minut, før alle pladser var væk, forklarer Nicolaj Holm og tilføjer:

- Da jeg kom i huset og blev spurgt, hvad jeg så ville, sagde jeg, at jeg ville have internationale komikere og musicals. I denne uge er det hele gået op i en højere enhed med Dunham og syv udsolgte forestillinger til Midt om natten. Jeg er stolt af, at det er noget, jeg har fået lov at køre i mål, fastslår han.

Nicolaj Holm har også sikret sig, at den amerikanske legende og ikke mindst hans dukker Achmed, Walter, Peanut, José og Bubba J er kørt i mål i Aalborg. Direktøren sørgede selv for at hente amerikaneren i lufthavnen i går, og allerede i aftes kunne Jeff Dunham spottes i gadebilledet, da han spiste middag på Mortens Kro.

Også i dag har verdensstjernen ifølge Nicolaj Holm været ude at se på byen.

Jeff Dunham er for tiden rundt i Europa med sin Passively Aggressive Tour - den bringer ham i morgen, onsdag, videre til København.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...