Nu er Fidus klar til at tage imod gæster her i den kreative café. Privatfoto
Livet her

Klar med pensel og farver? Krea-café er åbnet i gågaden

Fidus er et kreativt frirum med fokus på bæredygtighed

28. april 2021 kl. 15:02

AALBORG: Du kan male på bakker lavet af træ eller dekorere porcelæn - både nyt og genbrug. For upcycling er en vigtig del af Fidus, der netop er åbnet som kreativ café i Nørregade. Nogle materialer som papruller og mælkekartoner er altid i caféen, mens andre følger eksempelvis årstider og traditioner. Alt sammen klar til dig, så du kan lade kreativiteten blomstre.

- Det er vigtigt for os at være miljøbevidste, og vores møbler er eksempelvis også genbrug, siger medejer Tanja Hvid om Fidus, der står for familie, idé, diy, upcycling, social.

Hun beskriver selv Fidus som "et hyggeligt frirum med plads til at lade kreativiteten folde sig ud, slappe af og nyde en kop kaffe".

Og egentlig var det planen at invitere indenfor for flere måneder siden, men på grund af corona har du indtil nu kun kunnet hente de krea-kasser, som Fidus sælger på sociale medier.

- Vi er så glade for, at vi nu kan byde gæsterne velkommen i caféen. Selvom vi sælger en del på sociale medier, er man altid velkommen her, siger Tanja Hvid, der driver caféen sammen med sin kusine Trine Hvid.

Fidus har adressen Nørregade 31a, her kan du læse mere om bordreservation osv.

Annonceret indhold

Nyeste