Klatreparken vågner fra sit vinterhi - indtag trækronerne allerede i påskedagene

Endelig! Den populære klatrepark ved Mølleparken har været lukket siden efterårsferien, men fra og med d. 1. april er de igen klar til at invitere på eventyr i trætoppene.

Der er også stor begejstring at spore hos Klatreparken over den kommende åbning.

- Vi glæder os til at få gang i biksen igen, og heldigvis kan vi fortsætte nogenlunde som normalt, lyder det fra medarbejderen Anne Bruun Sørensen.

Bookingerne er begyndt at rulle ind, men bare rolig: der er stadig ledige tider i påsken, så du kan pifte feriedagene op med en god omgang action i den flotte natur.

Katrine Brix
Byens nok sjoveste cykeltur venter i Aalborg Klatrepark. Foto: Lasse Sand

Og hvad kan man så forvente sig af den kommende sæson?

I løbet af vinterperioden har parken fået et lille ansigtsløft, der er oprustet med nye klatreentusiastiske medhjælpere og instruktører og så er der naturligvis kørt i stilling i forhold til corona og de forholdsregler, der følger med.

Helt normal bliver 2021-sæsonen jo af gode grunde ikke, medmindre at sprit, afstand og fremvisning af negativ test efterhånden kan kategoriseres som normale omstændigheder. Her er det især vigtigt at hæfte sig ved fremvisning af negativ coronatest kombineret med ID, da det er afgørende for, at du kan give dig i kast i Klatreparken.

De forskellige corona-forholdsregler er dog ikke noget, der skaber skår i glæden hos Klatreparken, som havde en særligt succesfuld sommer sidste år trods den atypiske tid.

- Vi er jo bare enormt glade for, at vi kan få lov til at få gæster, og det virker også til, at folk er rigtig glade for, at muligheden er der.

Klik ind forbi Klatreparkens hjemmeside her og bliv klogere på åbningstider, praktisk need samt nice to know og booking.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...