Det er femte grand Aalborg, er vært for melodi grand prix, og byen er klar til fest, vurderer direktør i AKKC Nicolaj Holm - her sammen med popdystens værter Johannes Nymark og Annette Heick.Foto: AKKC
Livet her

Klar til grand prix

Torsdag åbner salget af billetter til næste års musikdyst i Gigantium

25. oktober 2017 kl. 08:07

AALBORG: Er du til flotte kjoler, glade toner og et brag af en fest, så er det nu, billetterne skal i hus til næste års udgave af Dansk Melodi Grand Prix i Gigantium.

Billetsalget til popdysten 10. februar åbner torsdag kl. 12.

Det er femte gang, at Gigantium lægger gulv til Dansk Melodi Grand Prix og selv om de ti sange endnu ikke er valgt ud, så forventer DR, at der bliver noget at se frem til.

- I år har vi bedt om, at de indsendte sange skulle være professionelt indspillet, og det har gjort, at der er kommet flere seriøse bidrag end tidligere. Jeg er ekstremt taknemmelig over, at der er så mange dygtige sangskrivere, som bliver ved med at sende deres sange ind til os, og som virkelig har taget opgaven meget alvorligt i år. Det bliver ti superfede sange, vi kommer til at opleve på scenen i Aalborg, siger DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme.

Ugen efter de voksnes grand prix er det traditionen tro børnenes tur. Billetter til årets MGP 2018 bliver sat til salg torsdag 2. november.

Der kan købes billetter i AKKCs billetkontor, på akkc.dk eller på drbillet.dk.

Annonceret indhold

Nyeste