Popduo offentliggjort som festivalens tredje hovednavn

AALBORG: “Altid et hovednavn i Nibe”. Sådan præsenterer Nibe Festival 2019 det seneste navn på listen over navne, der spiller på næste sommers festival.

Der er tale om intet mindre end hitmaskinen Nik & Jay, som igen gør klar til at skabe en gigantisk syng-med-fest i Skalskoven.

Duoen, der har eksisteret siden 2002, har udviklet sig til en af dansk musik største succeser i de senere år og har gennem årene været flittige gæster i Nibe.

Niklas Genkel Petersen og Jannik Brandt Thomsen har for vane at levere uforglemmelige shows, hvor den ungdommelige kækhed, de skarpe punchlines og de uopslidelige hits går hånd i hånd. Du kan derfor glæde dig til at synge med på ørehængere som Novembervej, Boing, Hot, Lækker og Når Et Lys Slukkes.

Pop-duoen er det tredje navn, som Nibe Festival har løftet sløret for - tidligere har man offentliggjort, at Nephew og The Minds Of 99 også vil være at finde på scenen.

– Vi glæder os logisk nok meget over, at Nik & Jay nu følger trop med netop Nephew og The Minds Of 99 og træder ind i vores smukke skov under Nibe 2019, som afvikles i dagene 3.-6. juli, siger festivalleder Peter Møller Madsen.

Billetsalget til næste sommers festival er i fuld gang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...