Metropolfestivalen får besøg af Gadefest on Tour og populær dj-duo

AALBORG: Det går ikke stille for sig, når Gadefest On Tour ved hjælp af en til formålet specialbygget scene, konfettikanoner og kendte elektroniske toner forvandler Aalborg til en massiv lokal gadefest på lørdag, 25. august.

Det sker i forbindelse med Metropol Festivalen, der over to dage bringer hiphop, trap og andre urbane genrer ud i byrummet. Fra Gadefest On Tours ikoniske scene kurateres musikken af TooManyLeftHands, og under konceptet "TooManyLeftHands & Friends", inviterer dj-duoen en række lokalkendte- og udefrakommende artister til at være en del af festen.

Royal Beer er sponsor for Metropol, og det er netop igennem et langvarigt samarbejde, at eventtiltaget Gadefest On Tour igen kommer til Aalborg.

- Gadefest On Tour bringer gratis gadefester, højt humør og en masse elektronisk musik til otte større byer i Danmark. Det er et inkluderende koncept, hvor også aalborgensiske dj’s og bands inviteres indenfor, fortæller Peter Schmidt Andersen, der er Business Developer hos Royal Unibrew, i en pressemeddelelse.

Fastholder unik stemning

Metropol foregår denne gang på Gammeltorv ved Budolfi Kirke, hvorfra der spilles musik fra to scener. Gadefest On Tour indtager den ene om lørdagen - i tidsrummet fra kl. 17.00 til 23.00.

- I Aalborg er vi høfligt på besøg hos en af vore gode samarbejdspartnere. Derfor har det været vigtigt at fintune alt lige fra line-up og grafik til udsmykning, så vi bibeholder viben fra Gadefest On Tour, men samtidig er opmærksomme på at fastholde Metropols unikke stemning og univers. En ting er sikkert: Vi glæder os til Aalborg 25. august, siger Peter Schmidt Andersen.

Gadefesterne fredag og lørdag til Metropol er gratis, og det samme er fredagens efterfest, mens man skal have billet til lørdagens efterfest i Studenterhuset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...