Her kan du se, hvor du igen kan nuppe en bajer med sidevogn

AALBORG: Onsdag 21. april er en glædens dag. Vi kan igen komme på café eller restaurant. Friis og Aalborg Storcenter slår dørene op, og det skal fejres med et SKÅL! Det kan vi heldigvis også komme til på de brune værtshuse. Flere af byens eftertragtede oaser er nemlig klar til at slå dørene op til det tørstende folk. Det kræver dog, at du har styr på passet og er klar til at reservere bord. For på værtshusene gælder reglerne om bordreservation.

Cafe Frederiksberg i Vejgaard skriver på deres Facebookside, at de slår dørene op på onsdag fra klokken 9. Lige nu hersker der stor travlhed med at blive klar til åbningen.

- Det har været lang tid at gå, når man er vant til at lave noget hele tiden, fortæller Klaus Holm.

På caféen er der både plads til spisende gæster og til de drikkende, men det giver lidt udfordringer.

- Det, der er lidt svært ved det, er jo, at folk ikke ved, om de vil være der i fem eller tre timer. Der er de nødt til at give et skud på, hvor længe de tænker at sidde ved bordene, fortæller Klaus Holm.

På Café Frederiksberg er der rige muligheder for at sidde indendørs eller benytte sig af de corona-pas-fri pladser udenfor.

- Vi har en stor gårdhave og tagterrasse, så der er vi ved at gøre hele baduljen klar til åbning. Hvis de fastholder kravet om, at man skal bestille bord en halv time i forvejen, så kan vi henvise til de pladser, lyder det fra Klaus Holm.

Der er blevet åbnet for bordbestillingen tidligt mandag formiddag, og der er godt gang i reservationerne.

- Indtil videre går det fornuftigt nok med at få booket borde ind. Det virker, som om folk har accepteret det, slutter Klaus Holm.

Det er ikke kun Café Frederiksberg, der åbner på onsdag. Tempo Bar er også klar. Her lyder meldingen:

- Du kan tro, at vi har åbent. Vi glæder os til at se vores stampublikum og de unge mennesker, der kommer i weekenden. Vi kommer til at have flag og alt muligt, lyder det fra en glad Anne Marie Østervang.

Cafe Pollys og Smedekroen melder også, at de åbner onsdag klokken 10.

Mallorca Bar åbner klokken 9 og er klar med rundstykker.

Cafe Alpha skriver på deres side, at den gamle dame snart åbner igen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...