Forberedelserne til åbningen på Aalborg Street Food The Lighthouse er i fuld gang. Her ses bookingmanager Rene Fürster og bygningsansvarlig Dan Bruun. Foto: Hans Ravn
Mad & Drikke

Knokler igennem op til åbning: Der er snart gang i Street Food

Og der er adskillige nyheder på programmet, når dørene åbnes

30. marts 2019 kl. 10:00

AALBORG: Gæsterne på Aalborg Street Food kan glæde sig til nye madsteder, kunst, gøgl, musik, underholdning, fodbold og meget mere i den kommende sæson.

Aalborgenserne har taget godt imod konceptet ved Bådehavnen, og Aalborg Street Food er så småt ved at være klar til at åbne dørene til endnu en sæson. Der er som sædvanlig udskiftning i køkkenerne, og i år kan man derfor sætte tænderne i mange nye retter.

- Der kommer et nyt italiensk køkken med rigtig god pizza, og så kommer der et dansk køkken med retter som boller i karry, smørrebrød, stegt flæsk og paprikagryde, fortæller Rene Fürster, som er bookingansvarlig på Aalborg Street Food.

- Derudover flytter og udvider vi "Desserten", så den kommer endnu mere i fokus. Der kommer for eksempel også til at være italiensk is og kaffe.

"Chicken House" vil også være at finde i en ny version, og så kommer der nye cocktails i baren.

Rene Fürster er for nylig blev ansat som bookingansvarlig på Aalborg Street Food. Han er oprindeligt fra Gug, og så har han tidligere været en del af Street Food i Aarhus. Foto: Hans Ravn

Fokus på events

Men det er ikke kun på madsiden, at der er nyheder i vente på Aalborg Street Food. Rene Fürster er for nylig blevet ansat som bookingansvalig for at få sat gang i endnu flere aktiviteter.

- Det er vigtigt med aktiviteter og events hernede for at skabe dynamik og ramme de forskellige segmenter. Der skal både være noget til børnefamilier, de unge og til det voksne publikum. Det skal være et sted, hvor der er aktiviteter mere eller mindre hele tiden, siger han.

Foto: Hans Ravn

Overordnet set er der alt fra kunst til musik og leg på programmet i den nye sæson. Rene Fürster løfter sløret for nogle eksempler:

- Vi kommer til at bruge vandet meget mere. For eksempel med kajakker og kanoer eller en speedbåd, som man kan leje en gang imellem. Og så kommer de her bolde, man kan leje og gå på vandet i, fortæller han.

- Vi holder blandt andet også en stor gadefodbold-turnering i samarbejde med Heineken og Pepsi 20.-23. maj, hvor der kommer en stor bane og et stort event omkring det. Der er allerede fyldt op med tilmeldte hold, så der forventer vi virkelig mange besøgende, fortsætter han.

Han opfordrer desuden alle med gode ideer og forslag til at sende dem afsted.

- Vi vil rigtig gerne høre folks ønsker og skabe samarbejder rundt omkring. Man kan melde det ind på vores website og facebookside. Ellers kan man kigge forbi, siger Rene Fürster.

Vinterpausen er ved at være slut hos Aalborg Street Food, og snart vil der igen være gang i køkkenerne. Foto: Hans Ravn

Stor åbning i vente

Aalborg Street Food åbner dørene efter vinterlukningen fredag 5. april, og der er flere ting på plakaten.

Aalborg Outdoor kommer sejlende ind i havnen og overrækker en saks til en bamse, der har fået æren af at klippe den røde snor til åbningen kl. 11.30. Derefter er der gratis is til de første 100 børn i følge med voksne, og så er der gratis cocktails til de hurtigste voksne i baren i de første dage. Der vil også være underholdning i form af livemusik og dj både fredag og lørdag.

Søndag står den så på loppemarked i eventhallen.

Der males borde, så de er klar til gæsterne. Foto: Hans Ravn
Annonceret indhold

Nyeste