Loppemarked med masser af tøj i varmestuen Hjerterummet

AALBORG: Selv om vi først lige har taget fat på den første forårsmåned, er det måske nu du skal slå til og købe sommertøj. Lørdag 17. marts er der loppemarked i Blå Kors varmestuen CafeHjerterummet på Østerbro, hvor der er mulighed for at købe en billig sommerkjole - eller tøj til de andre årstider.

- Vi har fået rigtig meget tøj ind med henblik på uddeling til vores gæster, som er vores brugere, i varmestuen. Men vi har fået så meget tøj, at vi ikke kan få uddelt det hele, fortæller Jeanet Nikoline Møller, frivillig i Hjerterummet.

Derfor har frivillige i Hjerterummet taget initiativ til loppemarkedet lørdag 17. marts fra kl. 10 til kl. 16.30, hvor alt det gode tøj forhåbentlig kan blive solgt.

I følge Jeanet Nikoline Møller er det tøj, som er indleveret af private personer, men også fra butikker. Derfor kan der være store chancer for at finde en sommerkjole, et par shorts eller andet af rigtig god kvalitet.

Overskuddet går til varmestuens gæster. Det kan være til aktiviteter, lidt ekstra god mad eller hygge med kaffe og en god kage.

De frivillige satser meget på, at brugerne eller gæsterne i varmestue også aktivt vil deltage i arrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...