Pauli Lindskov Beck er køkkenchef på Restaurant Pascal, SAS Radisson Blue. Mød ham her

AALBORG: 45-årige Pauli Lindskov Beck er født, opvokset og udlært i Odense, men han har arbejdet på restauranter over hele landet og endda to forskellige steder i Frankrig, inden han flyttede til Aalborg i 2008. Ofte har arbejdet bestået i at hjælpe med opstarten af restauranterne eller optimering og omlægning af dem. Pauli Lindskov Beck elsker med egne ord udfordringerne i den slags opgaver

Hvis jeg siger Aalborg, hvad får det så dig til at tænke på?

Når du siger Aalborg, så tænker jeg på en landsdel/by/område, hvor fødderne er plantet solidt på jorden.

Et stærkt sammenhold, hvor man ikke lige hopper med på den første og bedste, men lige vender og drejer tingene en ekstra gang, inden man tager en beslutning. Men når den så er taget, så står man også ved det. Der er noget specielt over Nordens Paris. Det kan noget!

Susanne Justsen
Aalborgenserne har fødderne solidt plantet på jorden, mener Pauli Lindsmov Beck. Foto: Bo Lehm

Hvilke steder betyder noget særligt for dig i Aalborg?

Jeg elsker ved Aalborg, at den kan være en storby, men hvor vand, skov og strand er i alle retninger. Byen ligger midt i det mest fantastiske område og natur, og den er meget givende for mig. Havnefronterne på begge sider af fjorden er utrolig flot anlagt, og jeg nyder disse områder meget med gåture.

Steder som Utzon centret, Musikkens Hus, Kunsten og mange andre steder. Det er rigt på oplevelser heroppe. Elsker at se den udvikling, byen har været igennem i bare den tid, jeg har boet heroppe, men der er nu også sket meget.

Hvad er din favorit på dit menukort?

Lige nu kører vi et helt anden type af menukort end vi ville gøre, når vi åbner restauranten igen. Lige nu kører vi vores Roomservice menukort, som er tilpasset til det.

Der finder vi denne ret: Saltet og confiteret unghanelår i cremet svampefrikasse med Madeira i stor tartelet. Urtesalat og sprøde kyllingechips. En lækker spise, der er fyldig i smagen og saftig.

Susanne Justsen
- Med den udvikling, der har været specielt de sidste 8-10 år, så er Aalborg også blevet interessant for andre gæster end blot dem i Nordjylland, siger Pauli Lindskov Beck.Foto: Bo Lehm

Hvordan ser du fremtiden for Aalborgs restaurantliv?

Jeg vil først og fremmest sige, at det har været en forfærdelig tid for mange i branchen - inklusive os selv - hvor hjælpepakkerne ikke har været helt så gode og dækkende, som det måske kunne virke som.

Når det er sagt, så ser jeg for mig en rigtig travl åbning, hvor mange borgere i Nordjylland har lyst til og behov for fest, sociale oplevelser, hygge og selvforkælelse.

Jeg ser lyst på fremtiden for restauranterne i Aalborg, og med den udvikling, der har været specielt de sidste 8-10 år, så er Aalborg også blevet interessant for andre gæster end blot dem i Nordjylland.

Inden Corona var Aalborg godt på vej ind på den store scene, og det skal bare fortsætte fremadrettet, så skal det nok blive godt. Er sikker på, at iveren og lysten stadigvæk er der for at gøre noget unikt og specielt.

Hvad skal der til for at man som gæst får en god spiseoplevelse?

Jeg synes jo, at når man går ud og spiser, så ønsker man en betjening som er til stede, nærværende og har øje for detaljer og formår at skabe hygge på en afslappet og naturlig måde.

Så er sæsonens råvarer og friskhed også en bærende faktor samt lokale råvarer.

Ordentlig håndværk i køkkenet med fokus på kvalitet, smag, sammensætning og overraskelser. Ordentlig præsentation, omhyggelig og med passion for faget. Gæsten i fokus!

Susanne Justsen
Friske råvarer, ordentligt håndværk og passion for faget er altsammen med til at sikre gæsten en god spiseoplevelse, mener Pauli Lindskov Beck. Foto: Bo Lehm
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...