Hovedbiblioteket sælger ud af overskudsmateriale over fire dage

AALBORG: Biografier, kunstbøger og en stor afdeling kun for børn. Der er usædvanligt meget at vælge mellem, når Hovedbiblioteket i begyndelsen af september holder deres store efterårs-bogsalg.

På grund af corona har biblioteket ikke fået solgt ud af deres ekstramateriale i længere tid, og derfor er der fyldt godt op på hylderne.

- Det betyder, at vi holder bogsalg i fire dage i stedet for normalt tre, fortæller kommunikationsmedarbejder på Aalborg Bibliotekerne Allan Dalkjær Johansen.

En af nyhederne denne gang er, at man laver en separat afdeling til salg af børne- og billedbøger, netop fordi der er rigtig meget materiale, der har interesse for de mindste bogorme.

Der vil også være ekstra mange biografer, bøger om musik og kunst.

Katrine Schousboe
Bogudsalget er spredt ud over fire dog mod normalt tre, men alligevel kan du forvente kø. Arkivfoto: Lasse Sand

Fyldt op hver dag

Corona betyder, at der vil være en række restriktioner i forbindelse med bogsalget.

- Vi kan selvfølgelig kun lukke et bestemt antal ind ad gangen, og der vil også være en ansat afsat til at hjælpe med at holde afstand, siger Allan Dalkjær Johansen, som tilføjer, at der selvfølgelig vil være mulighed for at få afsprittet hænderne før, under og efter besøget.

Netop fordi, der er begrænsning på, hvor mange, der kan være i lokalet ad gangen, skal du indstille dig på at komme til at stå i kø.

Hovedbiblioteket understreger, at der vil blive fyldt op på hylderne alle fire dage - så der er derfor ingen grund til, at du - og alle andre - stresser for at komme af sted på førstedagen.

Bogsalget finder sted onsdag 2. september til og med lørdag 5. september. På hverdagene er der åben kl. 13 til 18, mens du lørdag kan komme ind mellem kl. 10 og 14.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...