Som det første i Danmark livestreamer teatret en premiere

AALBORG: Kom til premiereforestilling sammen med hele landet. Ganske gratis. Sådan lyder et særligt tilbud fra Aalborg Teater.

Lørdag 23. januar har teatret nemlig premiere på egenproduktionen Tine efter Herman Bangs ikoniske drama. Og som det første teater i landet har man valgt at livestreame premieren, så vi alle kan se med hjemme fra sofaen, skriver teatret i en pressemeddelelse.

Forestillingen går i gang kl. 19, men allerede fra ca. kl. 18.30 vil der være optakt på teatrets hjemmeside.

Tine er historien om kvinden af samme navn, der er pige i huset hos skovridderen på Als. Hun er veninde med fruen i huset – og ulykkeligt forelsket i skovridderen selv. Men den skygge i livet er for intet at regne mod det, der kommer, da krigen mod Preussen bryder ud i 1864 og de medfølgende grusomheder for alvor rammer det stille samfund på Als og skovridderen må til fronten.

Parallelt med krigen udvikler den forbudte kærlighed sig mellem Tine og skovridderen.

Det er den prisvindende og internationalt anerkendte norske instruktør Runar Hodne, der står bag iscenesættelsen af Herman Bangs roman, mens sanger, sangskriver og komponist Lydmor, Jenny Rossander, har lavet lyddesign og nykomponeret musik.

Hovedrollen som den unge Tine bliver spillet af en af Aalborg Teaters nye fremadstormende skuespillere Line Nørholt, mens skovridder Berg spilles af Thomas Kristian Bek.

Du kan læse mere om forestillingen og livestreame gratis på teatrets hjemmeside eller ved at trykke her

Rollen som Tine bliver spillet af Line Nørholt, som også var med i juleforestillingen Snefald. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...