Fra kageform til topform - hav det sjovt imens

AALBORG: Så er det nye år gået i gang, og vi kan nu skrive 2019 i stedet for 2018. For mange mennesker betyder det også, at årets nytårsforsætter rent faktisk skal efterleves, men får du koldsved bare ved tanken om at få slæbt dig selv ned i et kedeligt fitnesscenter, har vi i stedet for samlet 5 bud på, hvordan du kan komme godt i gang, samtidig med at du har det sjovt.

Gymnastikforeningen Vidar

Gymnastikforeningen, der holder til på Sønderbroskolen og i Idrætshallen på Østre Allé, har et stort katalog med klassiske gymnastiktilbud, såsom forskellige opvisningshold for mænd og kvinder, men de kan også byde på nogle mere eksotiske aktiviteter. Hos Vidar har de nemlig den særegne yogaform acroyoga på programmet, der er en akrobatisk form for yoga, hvor du både træner balance og smidighed. Du kan også lære den brasilianske kampsportsdans capoeira, hvor der trænes både spark, forsvar samt dans og rytme til traditionel musik. Vidar optager løbende medlemmer, og du kan læse mere om foreningens hold og priser på www.gymnastikividar.dk eller ved at skrive en e-mail til formand Kirsti Riis Madsen på ropeaerobic@gmail.com.

Løbeklubben AMOK

Løb er en af de mest populære motionsformer, men det kan være rigtig hårdt og svært at få taget de første skridt. Heldigvis findes Løbeklubben AMOK, der er en dedikeret løbeklub for alle. I klubben har de mottoet ”Vi Løber”, og her er der ingen, der siger, hvor hurtigt eller hvor langt man skal løbe.

- Det er nemt at starte med at løbe i AMOK. Mød bare op en tirsdag eller torsdag og løb med. Vi har et hjælperkorps, der tager sig af nye. Nye medlemmer kommer fra starten af til at løbe med klubmedlemmer og ikke på et begynderhold, og på den måde får vi dem med i AMOK fra starten af, fortæller formand Jens Dalsgaard.

Foruden det gode løbefællesskab har AMOK også et yderst socialt sammenhold uden for sporten. De afholder nemlig også et månedligt fællesarrangement, såsom portvinssmagning, madaften eller noget andet hyggeligt. Du kan læse mere om Løbeklubben AMOK på www.amokaalborg.dk eller på deres facebookgruppe AMOK - Aalborg MOtions Klub.

House of Concrete

Hos House of Concrete beskriver de sig selv som et alternativt træningscenter, og med de specielle aktiviteter de tilbyder, kan man kun give dem ret. Her kan du nemlig dyrke parkour, poledance, feminin dans og alt derimellem. Med et medlemskab til House of Concrete kan du deltage i et fast forløb med de førnævnte aktiviteter, komme til drop-in træning eller træne frit i faciliteterne inden for åbningstiden, så er du til anderledes motionsformer i et spændende miljø med dedikerede trænere, er House of Concrete det helt rette sted for dig at komme i form.

Klatring i DGI Huset

I DGI Huset i Nordkraft kan du bestige nordens største indendørs klatrevæg, som er hele 20 meter høj. De fleste søndagsformiddage og mandagsaftner kan du prøve en times klatring med instruktør for 100 kroner. Her vil du få undervisning af en af DGI Husets dygtige instruktører, og du vil også lære om sikring af dig selv og andre på holdet. Klatring er en hård sport, og du vil med garanti få aktiveret muskler, som du ikke anede, at du havde.

Aalborg Mambo Club Dance Studio

I den gamle spritfabrik har en af Aalborgs mest varmblodige dansestudier til huse. Her kan du drømme dig til varmere himmelstrøg, samtidig med at du bevæger kroppen til hede rytmer. Danseskolen byder på undervisning i dansearterne chachacha, salsa, bachata og kizomba og med instruktører fra både Cuba og Guatamala er der lagt op til nogle festlige timer. Aalborg Mambo Club Dance Studio holder åbent hus den 12. januar fra klokken 14 til klokken 18, så er du ikke helt sikker på, om det er noget for dig, kan du komme forbi til gratis danseundervisning og selv få syn for sagen. Sæsonens hold starter 19. januar, og du kan se mere om danseskolen på deres facebookside Aalborg Mambo Club Dance Studio.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...