Aalborg Portland hylder nu AaB’s sæsonkortholdere med en billed-mosaik bestående af portrætfotos

AALBORG: - Hvad siger du til at komme i godt selskab med en stor og kraftfuld tyr?

Og tilmed på en fremtrædende og iøjnefaldende placering foran fodboldens højborg i Aalborg - nemlig fodboldstadionet i vestbyen.

Det drejer sig helt konkret om den rød-hvide og meterhøje cement-tyr, der står højt hævet på en stor sokkel på forpladsen foran Aalborg Portland Park, som er fodboldklubben AaB’s hjemmebane, når der spilles kampe i Superligaen.

Tyreskulpturen er doneret af virksomheden Aalborg Portland, der nu vil hylde AaB’s sæsonkortholdere med en billed-mosaik på selve soklen.

Det skal forstås på den måde, at interesserede sæsonkortholdere får deres indsendte portrætfoto offentliggjort inkorporeret i en AaB-mosaik indeholdende fodboldklubbens logo, og den placeres på siden af skulptur-soklen.

Torben O. Andersen
Man behøver da ikke at sætte sit lys under en skæppe, når man har noget at være stolt over. Og AaB er naturligvis stolt over klubbens fire danske mesterskaber og de tre pokaltitler. Foto: Torben O. Andersen

Er faldet i god jord

Initiativet til hyldesten skal tilskrives Aalborg Portland, der i øvrigt donerede tyren til AaB i marts 2017.

AaB står naturligvis bag initiativet, og fodboldklubben har således opfordret alle sæsonkortholdere til at bidrage til mosaikken ved at indsende fotos af dem selv.

Opfordringen er faldet i god jord hos tilhængerne, der i stort tal er parate til at stille op for klubben og dermed lade sig udstille sammen med tyren.

AaB’s direktør, Thomas Bælum, oplyser til aalborg:nu, at ca. 400 sæsonkortholdere er med på hyldesten.

- Jeg synes, at det er et utroligt højt antal deltagere, og det glæder mig virkelig meget, at så mange har indsendt et foto.

- Jeg føler, at det er en utrolig god opbakning til vores klub fra sæsonkortholdernes side, understreger direktøren og tilføjer, at Aalborg Portland også skal have stor tak for at have taget initiativet i det hele taget.

Torben O. Andersen
Bolden er rund, og den triller. Og bolden triller såmænd igen, når Vejle Boldklub kommer på besøg, og hvor man samtidig afslører billed-mosaikken på skulptur-soklen. Foto: Torben O. Andersen

Opdateres hvert år

Thomas Bælum siger videre, at mosaikken opdateres hvert år, så hvis man ikke nåede at komme med i denne ombæring, så kommer der en ny runde i 2019.

Mosaikken, som former et AaB-logo, bliver afsløret af Thomas Bælum ved en sammenkomst ved statuen for alle interesserede forud for hjemmekampen mod Vejle Boldklub.

Kampen spilles mandag den 17. september klokken 19.00.

For en god ordens skyld skal det også lige tilføjes, at der allerede er en inskription på sokkel-forsiden, der vender ind mod fodbold-arenaen.

Her er det nemlig noteret, at AaB blev danske mestre i 1995, 1999, 2008 og 2014.

Endvidere blev klubben pokalvindere i 1966, 1970 og 2014.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...