En ny sportsbar har nu set dagens lys på Vesterbro 100 i Aalborg, og den har til huse i de lokaler, hvor Pari Bar lå i mange herrens år

AALBORG: Hvem drømmer ikke om at score den helt store gevinst på spil?

Det gør vi vel alle sammen - men det fordrer naturligvis også, at man er nødt til at hive muldvarpen op af lommen og satse en håndfuld kroner eller måske lidt mere.

Og hvis man nu har lyst til at kombinere spil med et godt glas øl, så var det måske en idé at besøge det spritnye skud på stammen af spilletempler i Aalborg og få pustet liv i drømmen om guld og grønne skove.

Den ny sportsbar har netop set dagens lys på Vesterbro 100 i Aalborg, og den store facade fortæller, at den har fået navnet "May's Vesterbro SportsCafé".

Torben O. Andersen
Hvis man er til sportsvæddemål, livespil og tip og vind, så er der al mulig grund til at stikke hovedet indenfor i den ny sportscafé. Foto: Torben O. Andersen

Og hvis nogen ellers skulle spørge til navnet May, så kan vi da fluks fortælle, at indehaveren er Tuanjai Bærentsen - kendt af alt og alle som May i Aalborg. Så derfor...

May har ansat Egon Olesen som direktør for forretningen, og begge er således kendte ansigter i Aalborg og har tidligere drevet bl.a. Spilleboxen og Grand i Danmarksgade i Aalborg.

Åbningen skal selvfølgelig markeres med lidt fest og farver, når man nu slår dørene op til en flot ny sportsbar med spillehal, og derfor bliver der holdt reception nu på fredag den 1. februar, og det er i tidsrummet fra klokken 13 til 17, hvor May selvfølgelig byder på lidt mad og drikke.

Torben O. Andersen
Facaden fortæller også i et meget klart og utvetydigt sprog, at det også er muligt at få stillet sin tørst samtidig med, at man bruger sine penge på spil. Foto: Torben O. Andersen

Hvis der nu skulle være en klokke, der ringer hos én og anden med en god hukommelse, når man nævner adressen Vesterbro 100 - ja, så er der bingo.

For det var på netop samme adresse, at det i Aalborg nok så verdensberømte værtshus Pari Bar lagde lokaler til både tant og fjas - foruden en hulens masse bajere og små skarpe - i mange herrens år.

Pari Bar tilhørte nemlig den eksklusive skare af såkaldte brune værtshuse, men da den daværende forpagter i slutningen af 2017 valgte at trække sig tilbage for at nyde sit otium, så var det dermed også et definitivt farvel til et ikonisk værtshus med en central placering lige ved "foden" af Limfjordsbroen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...