Nissen Balder er kommet på afveje - kan du finde ham?

AALBORG: Julen nærmer sig med hastige skridt, og hver dag inden den 24. december byder et besøg i Plantorama i Aalborg på ekstra meget for de mindste. På vej til Julemandens værksted har Nissen Balder nemlig slået et smut forbi for at hente de sidste ting, så alt kan blive klar til jul, men nu er han faret vild i centeret, og han har brug for din hjælp. Det skriver Plantorama i en pressemeddelelse.

Ved indgangen i Plantorama i Aalborg finder du en QR-kode, der skal scannes. Så kan du løse gåderne og finde frem til Balders ti gemmesteder, så vi kan få ham sendt godt af sted med tingene til julemanden inden juleaften.

Eventyrligt julemarked

Frem til jul er der også mulighed for at besøge Plantoramas eventyrlige julemarked. Med julestads og nisselandskaber er det lokale havecenter forvandlet til et stemningsfyldt univers, hvor julens ånd med garanti vil indfinde sig hos store som små.

– Hvis man bare ikke kan vente med at komme i det rette julehumør, så er vores magiske juleudstilling er godt sted at starte. Her er julestads til både store og små, så vi håber at folk vil slå et smut forbi, så de rigtig kan komme i julestemning, siger Henrik Christiansen, der er centerchef i Plantorama Aalborg.

Hvad: Nisse-skattejagt

Hvor: Plantorama i City Syd Aalborg

Hvornår: Fra nu og frem til juleaften

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...