Der er lagt ny, flerfarvet belægning på cykelbroen over motorvejen. PR-foto/Aalborg Kommune
Livet her

Kom nemmere på cykel mellem Gug og Skalborg

Aalborgs nye Naturbro bliver indviet i morgen

25. juni 2019 kl. 15:35

AALBORG: Når du fremover skal mellem Gug og Skalborg, kan du glæde dig over en bred sti og helt ny asfalt. I hvert fald, hvis du kommer på to hjul.

I morgen, onsdag, indvier kommunen nemlig den nye Naturbro over Østerådalen. Navnet dækker dels over en cykel- og gangbro og dels over strækningen mellem Gug Planteskole og indgangen til Østerådalen. Det er blevet muligt at lave cykelvejen, efter der blev lukket for biltrafik på Indkildevej over E45, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Naturbroen er samtidig en del af det overordnede cykelrutenet, som giver adgang til midtbyen via Østerådalen og til mountainbikeruterne i Poulstrup og Lundby Bakker via cykelpendlerrute 600.

Broen har fået en anderledes asfaltbelægning, end vi ellers er vant til, og der er opsat lys på strækningen. På cykel- og gangbroen er lyset grønt for at symbolisere overgangen fra byen til Østerådalen.

Skulle cyklen blive flad undervejs, er der også råd for det. Indgangen til Østerådalen er nemlig blevet delt, så biler fremover skal parkere på den anden side af vejen. Det betyder, der er blevet plads til en lille cykel-servicestation, hvor man kan fikse jernhesten og give den noget luft.

Naturbroen bliver indviet i morgen, onsdag 26. juni, kl. 09.30. Rådmand Hans Henrik Henriksen klipper snoren sammen med to venskabsklasser fra Gug Skole.

Ved indgangen til Østerådalen er der lavet plads til, at man kan give cyklen en gang luft eller bare hvile benene. PR-foto/Aalborg Kommune
Annonceret indhold

Nyeste