Efter en lang nedlukning er Blok X nu klar med bazar igen. Foto: Blok X
Det sker

Kom og byt: Slår atter dørene op for stor gratis tøjbazar

Ungdomhuset Blok X er igen klar med loppemarked, hvor byens unge kan købe, sælge og bytte

07. september 2021 kl. 12:28

AALBORG: Efter en lang nedlukning er ungdomshuset Blok X nu igen klar til at invitere byens 15-25-årige på bæredygtig shopping i Karolinelund, og de forventer et flot fremmøde.

Bazaar X afholdes normalvis en gang om måneden med forskellige temaer, men på grund af pandemien er det nu over et år siden, det senest blev afholdt. Mandags aften kan du dog igen shoppe løs med god samvittighed.

Bæredygtig mode for alle

Konceptet handler først og fremmest om at give de unge i byen mulighed for at shoppe uden at det bliver på miljøets bekostning. Det fortæller Camilla Lindum, som er leder af ungdomskulturhusene i Aalborg.

- Det er godt og bæredygtigt at købe brugt, og det her handler i princippet om, at unge skal have en platform til at sælge deres brugte tøj, fortæller hun om eventet, som plejer at være meget populært.

Standene plejer at være helt udsolgt, og det er både gratis at have en stand og at besøge standene på Bazaar X. Foto: Blok X

Standene er nemlig helt gratis, og de plejer at blive revet væk. Indgangsprisen i døren er også nul kroner, så der er mulighed for at gøre sig et kup helt uden gebyrer, hvis du dukker op på mandag. Og netop den gratis adgang er vigtig i ungdomshuset:

- Bazaren er gratis, fordi det er for alle. Det skal være muligt for unge at købe og sælge brugt tøj - uanset økonomi. Det er ikke alle, der har de 300 kroner, som en stand på et marked nogle gange kan koste, fortæller hun.

Selvom det kun er muligt at have en stand på Bazaar X som 15-25-årig, så er du - uanset alder - velkommen til at kigge forbi ungdomshuset i Karolinelund, hvis du mangler lidt nyt til klædeskabet. Det foregår på mandag 13. september fra 17.30.

Annonceret indhold

Nyeste