Livet her

Kom og diskuter "Herrens veje" - på cafeen

Vor Frelsers Kirke inviterer til debat om TV-serie på Ulla Terkelsen

05. oktober 2017 kl. 11:18

AALBORG: DR1’s dramaserie "Herrens veje" har for alvor bragt tro, kristendom og præster på banen. Derfor indbyder Vor Frelsers Kirke i Aalborg til en åben snak om serien og indholdet søndag aften på Cafe Ulla Terkelsen på Kastevej.

Inden debatten er der mulighed for at se seriens 3. afsnit sammen på cafeen og derefter er der mulighed for en snak over en øl eller kop kaffe på Cafe Ulla Terkelsen.

Fra kirken deltager sognepræst, ph.d. Christian Grund Sørensen, stud.theol. Adam Pavlak og projektleder for kirkens ungdomsprojekt Liza Damholt.

- Som brødrene Price så udmærket har kommenteret, så lider vi i Danmark af en stor blufærdig overfor at tale om det kristne. Men ærlig talt er vi jo i samme båd: Vi spørger om meningen med livet. Vi spørger om, hvor Gud er, når livet er noget skidt. Vi spørger efter retning, når vi erfarer, at sex, børn og carport ikke er nok til at stille vores livstrang. Og præsterne kan måske i en postmoderne generation blive ikoner for de, som ikke stiller sig tilfredse. Lad samtalen om Gud begynde, lyder det fra Christian Grund.

- Kom, fyr løs, del dine tanker og hør vores Det bliver forhåbentlig en spændende aften, som først slutter, når vi er blevet trætte, tilføjer Christian Grund.

Annonceret indhold

Nyeste